BodyStart Raspberry Complex

10,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over BodyStart Raspberry Complex

Raspberry Ketone is in de uitzending geweest bij dr Oz. Dr Oz prijst het dieet om zijn potentieel voor gewichtsverlies. Dr oz heeft samen met zijn team, Raspberry Ketone besproken en zij zijn zeer te spreken over Raspberry Ketone.

Raspberry ketone is een middel om af te vallen. Door de hoge concentratie van ketonen neemt u bij elke capsule meer dan 90 frambozen in. Hierbij zitten alleen de juiste stoffen van frambozen verwerkt. U krijgt minder zin in eten en uw vetverbranding neemt toe.

Voordelen van Raspberry Ketones Complex
"Draagt bij aan een goede spijsvertering
"Stimuleert de vetverbranding
"Helpt bij vermoeidheid
"Zorgt voor meer energie


Rasberry Complex supplementen zijn een geconcentreerde bron van frambozen. Deze natuurlijke framboos extracten worden ook wel ketonen genoemd en zijn ontzettend populair in verschillende soorten afslankproducten.

Beschrijving

Ketonen zijn natuurlijke stoffen die aanwezig zijn in frambozen. Recente studies hebben de effecten van ketonen in frambozen op gewichtsverlies onderzocht en aangetoond dat het de afbraak van vetcellen stimuleert.

De inname van deze raspberry supplementen zorgt voor een verminderde eetlust, meer energie en een verbeterde darmtransit.

Voordelen van Raspberry Complex

?Voor gebruik tijdens dieet
?Rijk aan antioxidanten
?Voor gewichtsbeheersing

Specificaties

Etiketinformatie
Ingredi