Maaltijdboxen in Nederlands zijn zo langzamerhand een begrip maar hoe zit dit in de U.K? Wij namen de proef op de soms

Maaltijdboxen in Nederlands zijn zo langzamerhand een begrip maar hoe zit dit in de U.K? Wij namen de proef op de soms

Met maaltijdboxen kook je in een mum van tijd heerlijke nieuwe gerechten.

Ben je dol op Engeland en op koken, maar ben je vast blijven zitten in dezelfde oude recepten? Wij hebben de beste foodboxen in de U.K aan een vergelijkingstest onderworpen!

Bovendien halen ze de saaie delen weg: boodschappen doen, recepten vinden en zelfs ingrediënten afwegen. Inderdaad, elke doos, die aan je deur wordt geleverd, bevat een receptkaart met voldoende vooraf gemeten ingrediënten (en een lijst met extra die je in sommige gevallen nodig hebt). Er is geen voedselverspilling en u kunt uw favoriete recepten in de toekomst opnieuw laten koken. Sommige maaltijdboxen kunnen als eenmalige doos worden gekocht, maar andere zijn onderdeel van een wekelijks abonnement, maar de meeste kunnen op elk gewenst moment worden onderbroken of gestopt en u kunt kiezen hoeveel maaltijden u elke week wilt en voor hoeveel personen.

Gousto: vanaf £ 27,49 (twee maaltijden voor twee personen)

Alles aan de twee familieboxen die we probeerden, was foutloos. Recepten zijn gemakkelijk te volgen en duren niet langer dan 30 minuten, en ze zijn bijzonder fantasierijk en smakelijk, met de Sri Lankaanse krabcurry en Toscaanse vis- en olijvenrisotto als een die we voor toekomstig gebruik ophangen. Het vlees is helemaal Brits en je zult niet te kort komen aan opties, met 22 recepten om elke week uit te kiezen, inclusief low-cal, vegetarisch, snel en gemakkelijk of gezinsvriendelijk (van waaruit je kunt mixen en matchen).

Simply Cook: vanaf £ 8,99 per doos

Als u een betaalbare foodbox wilt en u vind het prima om alle verse ingrediënten zelf te kopen, dan is dit startbedrijf een echte vondst. In elke kit (er zijn er meer dan 60 om uit te kiezen, inclusief lichte en glutenvrije opties), krijg je vier maaltijden met speciaal gemengde ingrediënten, van geïnfundeerde oliën tot wrijft en pasta's, voor twee tot vier personen bestaande uit kookgerechten zoals Mexicaanse kip en viscurry. De doos (waarvan de eerste een proefversie is) past in de brievenbus en kan elke week, veertien dagen of maanden worden afgeleverd en de ingrediënten kunnen meer dan 6 maanden duren. Geen wonder dat het klantenbestand van Simply Cook vorig jaar verviervoudigde.

Abel & Cole: vanaf £ 36 (twee maaltijden voor twee personen)

De meeste receptbox-bedrijven scheppen op dat hun gerechten snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Maar Abel & Cole valt op door te onthouden dat sommige mensen graag hun tijd nemen met meer complexe culinaire creaties. Inderdaad, de foodie-box bevat recepten zoals fazanten en salie-kievs met clapshot en een cobbler voor rundvlees met cheddar en mosterdscones. Andere opties zijn de vegetarische dozen, de eenvoudige doos en de lightbox. We hebben ze alle vier getest en kunnen instaan ??voor het feit dat ze allemaal van topkwaliteit zijn en gemakkelijk te volgen.

Riverford: vanaf £ 24,95 (twee maaltijden voor twee personen)

Deze 100% biologische dozen zijn goed georganiseerd in handige secties, met heerlijke recepten zoals Thaise groene curry en pastinaak of risotto van preigerst. Als je je maaltijd binnen een half uur op tafel wilt hebben, kies je het snelvak. Als je meer tijd overhoudt, kies dan voor het origineel. Beide dozen zijn verkrijgbaar als vegetarische opties en de niet-vegetarische optie, bevat nu ook visgerechten. Omdat er geen abonnement is, kun je ze als eenmalige traktatie kopen. Onze enige kritiek is dat de recepten een beetje omslachtig kunnen zijn.

Hello Fresh: vanaf £ 36 (drie maaltijden voor twee personen)

Deze kerels houden niet van fancy cooking. In plaats daarvan draait alles om geweldig thuis koken. Dat wil niet zeggen dat de recepten saai zijn, met onze favorieten, waaronder gefrituurde rijst met champignons, chili, pinda's en soja, of garnalen en serrano linguini. Geen van hen duurt langer dan een half uur en je krijgt een receptenmap voor degenen waarvan je denkt dat je ze weer gaat koken. Kies tussen klassieke, vegetarische en gezinsvriendelijke soorten voor maximaal vijf maaltijden per week. De verpakking helpt je het leven gemakkelijk te maken, met vers voedsel in een ijszak en een papieren zak vol ingrediënten per recept.

Mindful Chef: vanaf £ 28 (twee maaltijden voor twee personen)

Als u naar uw taille kijkt, is dit de receptenbox voor u. Alle recepten zijn mager, gezond, glutenvrij en biologisch, evenals zorgvuldig gecontroleerd door een voedingscoach en personal trainer, mede-oprichter Myles Hopper. Niet dat je echt merkt dat je een gezondheidsschop hebt - en dat is het hele punt. We genoten vooral van Vietnamese knapperige varkens- en wortelnoedels, en kokosnootpastei met zoete aardappelpuree, evenals genieten van enkele van de beste veganistische maaltijden die we ooit hebben gehad, waaronder een prachtige geroosterde bloemkool en kikkererwten masala. Je krijgt ook een kaart op basis van een kaart die de komende week verschijnt.

Farmison: vanaf £ 24,95, Farmison

De boxen van Farmison zijn eenmalige aankopen die het hele jaar hetzelfde blijven, afgezien van seizoenswisselingen, en ze zijn een slimme manier voor deze online slager om te laten zien hoe u het meeste kunt halen uit zijn vochtige, zachte en smakelijke vlees. Onze favorieten zijn Beef Weekend Feast (rosbief met alles erop en eraan - maar niet alleen maar een oud rund als dit inheemse ras serieus smakelijke voeding heeft) en prime-center gesneden haasbiefstuk en friet (zo goed als in elk restaurant, met steak dat smelt in je mond en gemakkelijk te maken zelfgemaakte chips).

Snap! Receptendoos: vanaf £ 39 (drie maaltijden voor twee personen), Snap! Receptendoos

Dit is een relatief nieuwe maaltijdbox, vorig jaar gelanceerd door Yorkshire, de gebroeders Charles en Geoff Allen uit Yorkshire. Onder de indruk van het concept van receptdozen, maar minder enthousiast over de kwaliteit van de ingrediënten "waarvan we vonden dat deze de kwaliteit van supermarktconcepten bleken", richtten ze hun eigen producten op, gebruikten ze alleen lokale en seizoensgebonden ingrediënten en producten, en werkten ze samen met meer dan 50 Yorkshire-leveranciers (en koks). Recepten zijn onder andere kabeljauw en plakjes spek met een saus van mosterd, tijm en champignons. Er zijn plannen om ook voorgerechten en pudding toe te voegen.

Gourmio: vanaf £ 10 (een maaltijd voor twee personen)

Er zijn niet veel landen in de wereld die beroemd zijn om hun culinaire hoogstandjes zoals Italië. Alle ingrediënten van Gourmio zijn afkomstig uit het Mediterrane land en elke doos is gericht op traditionele recepten die 30 minuten of minder duren om te koken. Elke maaltijd wordt geleverd met een kaart die het erfgoed van het gerecht uitlegt, en geeft ook eenvoudig te volgen instructies, met foto's, over hoe je het moet koken. Er is ook handige informatie over de benodigde gebruiksvoorwerpen en voedingsadviezen. We probeerden van een voorgerecht van octopus, gekookt zoals ze op het eiland Elba doen, en voor hoofdgerechten had een spelt macaroni met zwaardvis ragu en lemon zest (die zo intrigerend en heerlijk was). Portiegroottes zijn behoorlijk en de ingrediënten zijn van topkwaliteit. Er is geen abonnement bij betrokken - u kiest eerder uw recepten en de gewenste leverdatum. Het komt allemaal verpakt in schapenwolisolatie, waardoor alles netjes vers blijft.

De conclusie:

Gousto was onze favoriet, gebaseerd op het feit dat recepten innovatief zijn, gebaseerd op de keuken van over de hele wereld, en er indrukwekkend uitzien op het bord, maar het duurt niet lang om te koken. Er zijn ook meer receptopties dan de meeste andere maaltijdboxen. Op de tweede plaats staat voor ons Riverford , wiens recepten hartig en lekker zijn en terwijl Snap! is veel kleiner dan zijn rivalen, we denken dat het een groot potentieel biedt voor het uitsnijden van een nis voor lokaal geproduceerd Yorkshire voedsel met goed doordachte recepten die geweldig smaken.    

bronnen

https://www.maaltijdboxen.net/

https://www.maaltijdbox.com/

https://bestemaaltijdboxen.nl/

https://www.foodboxwijzer.nl/