Leer hoe je snel een paar kilo afvalt met het ziekenhuisdieet

Leer hoe je snel een paar kilo afvalt met het ziekenhuisdieet

Het is altijd "IN" om snel afvallen, het liefst met de snelheid van het licht, voor elkaar te krijgen. Iedereen die een beetje op de hoogte is van hoe vetverbranding werkt weet dat dit niet gezond is. Je lichaam is heel complex en zal reageren met een tegenaanval wanneer jij wilt afvallen met water en droog brood. Nu is het wel zo dat je voor een korte tijd even een paar kilo kunt afvallen. Wil je dit en niks meer? Dan is het ziekenhuisdieet 1 van de manieren om dat te doen. 

Je wilt voor een bepaalde “occasion” gauw wat vet verbranden

Het kan te maken hebben met een aankomend feestje waarop je wilt stralen. Een kledingstuk dat opeens niet meer past. Uit de kleren gaan op het strand met meer zelfvertrouwen. Of gewoon voor je eigen persoonlijke succes en gemoedsrust. Wat de reden ook is je begint waarschijnlijk te laat, anders was je wel voor een totaaloplossing gegaan. Voor degene die toch nog even een paar kilo kwijt wil raken, kun je 5 dagen overgaan op het ziekenhuisdieet menu.
 

5 dagen en dan is het feest!

Nu moet er wel gelijk de kanttekening gemaakt worden, dat dit alleen werkt voor een paar weken tot maanden. Het is geen gedegen dieet of methode om je slanker, gezonder en fitter te krijgen voor de lange termijn. Bedenkt dat goed voor je er mee start. Het is ook aan te raden om verschillende ziekenhuisdieet ervaringen te lezen, zodat je weet wat jouw te wachten staat. Het is namelijk vrij heftig.
 

Doe het alleen voor tijdelijk gewichtsverlies

Er is maar 1 reden waarom je dit dieet zou moeten volgen …en dat is om snel een 3-5 kilo te verbranden. Langer het dieet volgen kan wel maar is niet verstandig. Doe het in ieder geval nooit langer dan 10 dagen. Het is een behoorlijke aanslag op je lichaam en kan tijdens het volgen ervan al klachten met zich meebrengen. Ziekenhuisdieet ervaringen laten vaak zien dat deze al binnen een paar dagen kunnen optreden. Doe het dieet dan ook niet langer dan nodig is!
 

Hoe werkt het ziekenhuisdieet?

Je gaat aan de hand van een “recht toe recht aan” dieet proberen zo veel mogelijk vet te verbranden. In de praktijk kan dit dan ook oplopen tot 4 a 5 kilo per week. Dit doe je aan de hand van een ziekenhuisdieet menu waarin alle ontbijt, lunch en avondeten maaltijden voor je staan vermeldt.
 

Ziekenhuisdieet menu

Om je een indruk te geven hoe dit er dan uitziet, hebben we hieronder een voorbeeld van 1 dag voor je gemaakt …waarin nog een klein beetje kan worden gesleuteld naar eigen smaak.

Ziekenhuisdieet menu voor 1 dag (voorbeeld)

Ontbijt: 1 sinaasappel, 2 mandarijnen of 1 grapefruit + 1 beschuitje + koffie, thee of water zonder toevoegingen.

Lunch: 1 sinaasappel, 2 mandarijnen of 1 grapefruit + 1 gekookt ei + halve liter yoghurt (bij voorkeur vol of halfvol)

Avondeten: 1 gekookt ei + 1 tomaat of halve komkommer + half kropje sla met zonnebloem- of olijfolie (voorkeur) en aangevuld met kruiden naar eigen smaak.
 

Ziekenhuisdieet ervaringen

Doordat je wel afvalt met het dieet is dat wel ene pluspunt, ook al is het een paar kilo voor korte tijd. Gaan we op alle punten de ziekenhuisdieet ervaringen er op nahouden dan merk je toch wel veel moeilijkheden. Zelfs al is het een dieet dat je kort volgt, het is best zwaar. Wat je het meeste hoort is dat het niet leuk is omdat je veel dezelfde dingen eet, gepaard met honger door de lage porties. In sommige gevallen kunnen ook andere klachten ontstaan zoals humeurigheid, koppijn, vieze smaak en adem in de mond en uitgeput zijn.
 

Ziekenhuisdieet kosten

De kosten vallen wel mee, omdat je niet veel eet op een dag en de prijs van de producten meevallen. Het is niet een duur dieet voor wanneer dit een belangrijke factor voor je is. Dit moet overigens niet een bepalende factor zijn bij de keuze van een bepaald dieet. Maar helpt je wel, zodat het niet in de hoge kosten loopt.
 

Is jouw doel meer dan 5 kilo afvallen, kies dan niet voor het ziekenhuisdieet

Het is een dieet dat zeker kan zorgen voor die paar kilo minder, maar niet bedoeld om serieus jouw overgewicht aan te pakken op een snelle, slimme en gezonde manier.

Wil je meer weten over gezond afvallen of het ziekenhuisdieet? Verantwoord-afvallen.nl gaat dieper in over hoe gezond afvallen werkt en met welk dieet je dieet je dit het beste kunt doen.