Afslankpillen: Afvallen met pillen, shakes en maaltijdvervangers!

Afslankpillen: Afvallen met pillen, shakes en maaltijdvervangers!

We zijn in eerste instantie niet direct voor het gebruik van afslankpillen. Afvallen doe je door een gezond voedingspatroon te maken voor jezelf en een verandering in je leven aan te brengen. Dat te hebben gezegd, zijn er naast de honderden afvalpillen waar je niet veel aan zult hebben ook pillen die wel werken. Dit zijn vaak afslankpillen met ondersteunende stoffen, die je helpen met het verhogen van je vetverbranding. 

Ga je wel of niet afvallen met afslankpillen?

Je wilt graag een pilletje nemen zodat je sneller gaat afvallen. Met wat voor intentie neem je deze pil? Denk je dat dit het enige is wat nodig is om af te vallen? Dan kunnen we je snel uit de droom helpen, dit soort pillen bestaan helaas niet. Dan zou iedereen ze gebruiken en niemand meer last hebben van overgewicht. 

Je neemt ze er dan ook altijd bij, puur ter ondersteuning voor dat extra beetje effect. Het is aan jou om te bepalen of je ze wel of niet gaat gebruiken en of je het waard vindt hier extra geld aan uit te geven. 

Waarom niet gewoon beginnen met het belangrijkste?

Zorg wel altijd dat je afslankpillen niet ziet en gebruikt met 1 doel. Namelijk, ik ga ermee afvallen en hoef verder niks te doen. Je moet eigenlijk andersom beginnen en je voedingspatroon eerst op orde brengen. Dan kun je er altijd voor kiezen om nog een extra hulpmiddel in te zetten. Dit kan naast een afslankpil ook een shake of maaltijdvervanger zijn. 

Shakes (met name proteïne shakes) bieden veel eiwitten en geven je lang een verzadigd gevoel. Ze kunnen van waarde zijn (wel met mate natuurlijk) tijdens het afvallen. Een maaltijdvervanger doet hetzelfde alleen kan deze ook een heleboel andere voedingsstoffen bevatten. Neem dit soort dingen (oftewel beide vervangende supplementen) nooit teveel en haal het meeste uit verse en gezonde voeding. 

Welke afslankpillen zijn goed en welke niet?

Hiervoor moet je ze onderscheiden in wat ze zijn. Zo is er serieus een hoop rommel op de markt verkrijgbaar die maar 1 doel voor ogen hebben. En dat is geld verdienen aan mensen die het toch wel geloven. Ze zitten met een probleem en de pillen zijn zogenaamd de oplossing. Laat je niet om de tuin leiden en besef dat ze je helpen en dat jet niet alleen pillen zijn waarmee je gaat afvallen. Het is juist je voedingspatroon dat voor meer dan 65% bepaald of je gaat afvallen of niet. Dan is sporten waarschijnlijk zo’n 20% en de overige 15% zal dan in voedingssupplementen liggen wat natuurlijk een schatting is maar om je ene beeld te geven. 

Je kunt afslankpillen over het algemeen verdelen in hongeronderdrukkers, vochtafdrijvers en vetverbranders. 

Hongeronderdrukkende pillen (ook wel eetlustremmers genoemd) kunnen effect hebben, maar neem ze tijdelijk en met mate. Ze zijn namelijk niet gezond en onderdrukken het signaal dat je honger krijgt, dat is natuurlijk nooit goed want dit betekent dat je voeding nodig hebt. Gebruik ze dus niet te lang maar slechts tijdelijk om vreetbuien in bedwang te houden. 

Vochtafdrijvers kunnen we kort over zijn, ze laten je vocht verliezen i.p.v. vet. Ook al kan dit soms nodig zijn, laat deze maar links liggen. Ze doen niet veel voor je. En het vocht dat je kwijtraakt zal je lichaam later altijd weer opnemen en reguleren. Je moet dan ook kiezen voor afvalpillen met een vetverbrandende werking. Dit zijn pillen die stoffen bevatten waarmee je jouw lichaam ondersteund nog harder vet te verbranden. Hier vind je een goede post over afslankpillen wanneer je toch besluit om ze te gaan gebruiken. 

Hoelang moet je ze blijven gebruiken voor resultaten?

Dat verschilt want sommige pillen werken niet of nauwelijks (wellicht helemaal nooit) en andere kunnen een flinke zet in de rug zijn. Bij het gebruik van de juiste pillen zal je ook geen wonderen moeten verwachten. Ze kunnen je wel ondersteunen. Je zal dan in een verloop van een paar maanden ook zeker het verschil zien. 

Goedkope en dure afvalpillen, welke zijn er beter?

Of een afslankpil nu duur of goedkoop is, maakt niet zoveel uit. Het gaat om de werkzame stoffen. Betaal niet alleen maar voor een hype en omdat heter zo mooi uitziet. Kijk liever naar wat het doet met je lichaamsvet. Dat is namelijk het belangrijkste. Immers, je wilt er mee afvallen en niet alleen maar goedkoop of heel duur uit zijn. 

Wat is beter, wel of geen afslankpillen gebruiken?

Je hebt geen afvalpillen nodig om gewicht te verliezen maar het kan je wel helpen. Het is dan ook een keuze die je voor jezelf moet maken. Vind jij het prettig om een extra steuntje in de rug te krijgen met behulp van een pilletje, dan moet je het zeker doen. Wil je liever afvallen met alleen de correcte voeding te eten en te drinken, ga dan op zoek naar manieren hoe je dit kunt verwezenlijken. 

Voor dit artikel is informatie uit de volgende post gebruikt: https://degezondekeuze.nl/afslankpillen/